Iz naše ponude

Apartmani blizu mora

U jednome od dvanaest otočnih mjestašca, u naselju Sali, u sklopu naših apartmana ili soba udaljenih manje od 200 metara do mora, možete istražiti prirodne ljepote, upoznati kulturu i običaje mještana te uživati u bistroj vodi i gastronomskim specijalitetima. Upravo se u Salima nalazi najveći broj restorana i trgovina na otoku, a mjesto sadrži i sve ostale potrebne objekte: poštanski ured, bankomat, supermarket, ljekarnu…

Naši apartmani u mjestu Sali (Dugi Otok) nalaze se blizu mora

Krknata - iskusite čari robinzonskog turizma

Ukoliko ste osoba avanturističkog duha, kojoj je ljetne gužve i verve preko glave, otočić Krknata idealno je mjesto za vas. Udaljen svega dva kilometra od Dugog Otoka, ovo mjestašce omogućit će vam bijeg od užurbanosti te će vam pružiti zaslužen odmor. U kući koju okružuje netaknuta mediteranska priroda, s mnoštvom maslina i borova, naći ćete sve što ste tražili. Ovakav odmor barem će vas nakratko vratiti korijenima te vas podsjetiti na ono bitno u životu – mir, suživot s prirodom i nenadmašnu ljepotu mora, u kojoj možete uživati na prekrasnoj pješčanoj plaži sa sjeverne strane otočića.

Robinzonski turizam možete iskusiti kroz čak dva naša objekta: jedan od njih već je spomenuta kuća za odmor na otoku Krknata, a drugi objekt istog tipa, robinzonska kuća Jaz, nalazi se u Parku prirode Telašćica. Kuće su u potpunosti opremljene, no svejedno su zadržale onu bitnu ,“divlju” notu koja će vas u potpunosti udaljiti od stresa i užurbanosti modernog načina života te će vas zasigurno ponijeti u ritmu apsolutnog suživota s prirodom.Iskusite čari robinzonskog turizma

Popratni sadržaji

U sklopu popratnih sadržaja, organiziramo jednodnevne i dvodnevne izlete u NP Kornati i PP Telašćica (koji možete istraživati i zasebno, boravkom u našoj tzv. “robinzonskoj” kući Jaz smještenoj u samome Parku).

Pružamo vam i mogućnost iznajmljivanja čamca, glisera ili broda kojim se možete upustiti u krstarenje Jadranom. Ukoliko pak razne otočne atrakcije želite razgledati uz stručno vodstvo, organiziramo i jednodnevne izlete brodom "Divna".

Iznajmljujemo gliser, brod ili čamac
Naši apartmani blizu mora osigurat će vam ugodan smještaj
Kuća za odmor Krknata - idealno mjesto za robinzonski turizam


Toscana CMS powered by Aktiv Marketing

123movies