Izlet brodom Divna

Jednodnevni izleti: obilazak Kornata i Telašćice


Nakon polaska iz Salija u 9:30, izlet započinjemo obilaskom poznatih dugootočkih "stena" i najviše litice na Jadranu, nakon čega slijedi kupanje na pješčanoj plaži Loišće i marenda. Druženje nastavljamo obilaskom svjetionika Lanterna, a potom stajemo kod spilje na Mrtvacu i na litici otoka Mane u Kornatima, gdje kupanje ispod stijena na otvorenome moru za mnoge posjetitelje predstavlja nezaboravno iskustvo.

Nakon toga slijedi okrepa: ručak u uvali Kravljačica ili u uvali Suha punta u NP Kornati (odabir lokacije prema dogovoru). U restoranu ćete moći isprobati razne autohtone mesne ili riblje specijalitete (svježa Jadranska riba).

Za kraj ove jednodnevne avanture, osigurali smo vam zaslužen odmor i relaksaciju: kupanje i izležavanje na otoku Katini. Povratak je predviđen između 17 i 18 sati.

Napomene:

*U cijenu izleta uključeni su doručak, ručak te piće na brodu, dok se piće u restoranu plaća zasebno.
*Dok je "Divna" u charteru, za izlete se koristi manji drveni brod.
Ukratko:

Na cijelom putovanju predviđena su četiri stajanja na atraktivnim lokacijama:


  • pješčana plaža (ostajemo na kratkom kupanju i doručku s otočkim proizvodima: pomidore, srdele, sir…)
  • litice otoka Mrtvaca
  • Plava Mala Špilja
  • obilazak Otoka Mane.

Kupanje:


  • pješčana špilja
  • kod špilje Mrtvaca
  • na Kravljačici
  • na Katini (povratak).
Višednevni izleti

Naša ponuda uključuje i mogućnost iznajmljivanja broda na tjedan dana (4500 kuna), sa skiperom ili bez njega. Gorivo ovisi o ruti putovanja: minimalna potrošnja plaća se naknadno, ovisno po utrošku.

Polazak je u 9.30 sati, a povratak idući tjedan oko 18 sati. Noćenje na brodu Divna predviđeno je za maksmalno 6 osoba istovremeno.

Napomena:

*S obzirom da se radi o izrazito individualnom izletu (plan puta, stajanja, obilaske, hranu i piće dogovaramo zasebno s turistima), molimo vas da nam za više informacija svakako pošaljete upit, kako bismo sve detaljno organizirali.Toscana CMS powered by Aktiv Marketing

123movies